Loopbaantraject naar werk
 
"Tijdens mijn zoektocht naar een nieuwe baan, ben ik in contact gekomen met MpauwR. Mijn contract liep bijna af en deze was al 3 keer verlengd. Ik wist van tevoren dat ik geen vast contract zou krijgen. Daarom was ik vroeg begonnen met het solliciteren naar een andere baan. Ik werd ook uitgenodigd op gesprekken, maar ik werd steeds afgewezen. Het eindresultaat, dus het vinden van een baan, leek onwerkelijk. De gesprekken liepen niet zoals ik deze verwachtte. Ook begon ik aan mijzelf te twijfelen. Ik vroeg mij af of het opgroeien tussen twee culturen de reden was dat ik mijzelf niet goed kon presenteren.
 
Via mijn werkgever ben ik bij Rabia terechtgekomen. Zij heeft mij veel tips gegeven op het gebied van solliciteren en vooral hierbij jezelf blijven. Ik heb geleerd hoe je een gezonde verbinding moet leggen tussen 2 culturen en toch ook jezelf kunt blijven. Ik ben bewust geworden van mijn eigen doen en laten en dat ik hierbij mijn zelfvertrouwen niet moet verliezen.Tijdens het traject ben ik erachter gekomen dat ik eigenlijk een uniek persoon ben met heel veel goede eigenschappen die ik vooral moet laten zien, ook al denk je dat je anders bent dan de ander.
 
Ik heb meer zelfvertrouwen gekregen en daar ben ik Rabia zeer dankbaar voor, want hier zal ik mijn hele leven profijt van hebben!! Inmiddels heb ik een leuke baan gevonden met doorgroeimogelijkheden."

Anoniem

Adres

Wulphof 4

8043 JS Zwolle

 

 

 06-24275267

  • facebook
  • Twitter Clean