Deelnemer project Werken aan Werken
 
"Toen ik in april met de training Werken voor Werk  begon wist ik niet zo goed wat mij te wachten stond. Ik had het gevoel dat ik mede door het meedoen met een dergelijke cursus in een hokje werd geplaatst, in dit geval allochtone vrouwen die opzoek zijn naar werk, dit wekte bij mij  wel weerstand op in de eerste instantie. Achteraf ben ik erg blij dat ik toch de keuze heb genomen om deel te nemen aan deze training. Ik vind het prettig ervaringen en bevindingen met de andere cursisten te delen en de tips die je elkaar geeft steek ik veel van op. Deze cursus biedt een mogelijkheid door gesprekken en gerichte opdrachten  om je talenten te gebruiken en datgene te ontdekken waar je goed in bent, en dat vervolgens ook te gaan doen.
 
Wat ik boeiend vind aan deze cursus is dat er vrouwen uit verschillende nationaliteiten en achtergronden  met uiteenlopende opvattingen en levensstijlen mee doen, ze hebben  een ding gemeen; opzoek naar werk maar door verschillende redenen het heel erg lastig vinden om te ontdekken wat ze werkelijk willen en inzien wat daarvoor nodig is. Ze willen graag verder, maar zien niet goed op welke manier. Tijdens de bijeenkomsten wordt er veel gelachen maar ook veel nagedacht.
 
De training wordt gegeven door een gedreven en kundig persoon, die je op een leuke en geestige manier weet te motiveren. Rabia heeft een heldere manier van communiceren en is to the point. Zij ziet kansen en mogelijkheden voor iedereen. Ze gaat uit van de sterke kan van iemand en benadert ieder positief. Rabia prikkelt mensen door het stellen van kritische vragen en help ze op zoek te gaan naar de blokkades om deze uit de weg te ruimen.
Ik verheug mij iedere keer opnieuw op de volgende bijeenkomst en hoop nog veel van Rabia en de medecursisten te leren en toe te passen."

Ayse Ekici 

Adres

Wulphof 4

8043 JS Zwolle

 

 

 06-24275267

  • facebook
  • Twitter Clean